Ze 4 razy blokujecie mi już konto.
Powodem sa zdjęcia. Zgodzę sie że te pierwsze zdjęcia, to były niezgodne z regulaminem.
Ale teraz dałem zdjęcia swojego psiaka. Zrobione swoim telefonem i tez mi je usuneliście. I nie mam mozliwosci pisać u kogos na transmisji.
Co mam zrobić zdjecie telefonu, na którym sa zdjecia mojego psa czy jak,
A swoja droga pewnie jakis debil to zgłosił, a wy nawet nie sprawdzacie i tak usuwacie.
Problem ze zdjęciami i wieczna blokada. strona 1 z 3
A gdzie takie cos niby pisze w regulaminie.
Posiadając zdjęcie z dobrze widoczną twarzą, możesz dodawać zdjęcia swojego autorstwa, przedstawiające Twój wizerunek, pasję, zwierzęta, itp
To np. jak kogos pasją jest np piłka nożna czy tam jakis inny sport a sam dajmy na to jest niepełnosprawny - to ma sobie zrobic zdjęcie na tle tv czy jak.
bezsens totalny.
Sami gubicie się w swoim regulaminie. Moze gdyby ułozyła go osoba która ma wiecej niz naście lat, byłby jak najbardziej do rzeczy.
A błedów nie bede poprawiał bo nie.
Ok, lekkie nieporozumienie :) czytaj dokładnie co ja napisałam :)
Nie -,-
Jeśli zdjęcia są wykonane przez Ciebie to możesz je sobie wstawiać, jeśli są ściągnięte z neta to nie(: ponieważ napisałeś, że fotografię przedstawiały Twojego czworonoga ... po krótkiej analizie doszłam do wniosku że pewnie nie posiadasz zdjęcia ze swoim wizerunkiem
Czyli teraz już nie rozumiem moge je ponownie wstawić? Czy jak?
Założyłem Tu konto bo chodze do jednej dziewczyny która mi uciekła z konkurencji.
To co moge je wstawic z powrotem czy jak? Bo już sam nie wiem.
Nie jestem fp nie wiem co wstawiałeś wcześniej :) napisz do kogoś z fotka przyjaciół http://www.fotka.pl/przyjaciele :)
wstaw swoje zdjecie a nie jakiegos psa ,kota badz zdjecie sciagniete internetu to nie bedziemy Tobie usuwali zdjec.
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Album JA jak sama nazwa wskazuje ma przedstawiać Ciebie autorze wątku a psu załóż osobny katalog zdjęć.
Konto posiadam na tym portalu juz od kilku a nawet kilkunastu lat i nagle dostałem bana za nie zgodność zdjęć które sa na fotce zemną od początku ale spoko dzięki Fotka przynajmniej noe muszę ich kasować sam ;)
jeżeli ktoś nie potrafi odróżnić zdjęcia internetowego od oryginału niech się nie bierze za moderacje, bo klęska goni porażkę w tej dziedzinie
Ale twoje zdjęcia zostały skasowane z zupełnie innego powodu - na żadnym z nich nie była wyraźnie rozpoznawalna twoja twarz a regulamin wyraźnie stanowi, że w albumie JA musi się znajdować chociaż jedno takie zdjęcie ;)