WITAM!
Dobra kompletnie w ogóle nie da się wysłać wiadomości na czerwonym pasku pokazuje się "błąd bazy danych - spróbuj ponownie" mogę w spróbuj ponownie klikać milion razy cały czas jest to samo. Ktoś wie może o co chodzi?
lista tematów
błąd przy wysyłaniu wiadomości
Konto usunięte: WITAM!
Dobra kompletnie w ogóle nie da się wysłać wiadomości na czerwonym pasku pokazuje się "błąd bazy danych - spróbuj ponownie" mogę w spróbuj ponownie klikać milion razy cały czas jest to samo. Ktoś wie może o co chodzi?
Hmmm, u mnie dzialaja bez zarzutu...
Od dawna masz ten problem?
Sprobuj poprosic kogos z FP: http://www.fotka.pl/przyjaciele#fotka_przyjaciele o odswiezenie profilu
Od dzisiaj najlepsze jest to, że z komputera nie wyślę, ale z telefonu na aplikacji bez zbędnych problemow
Konto usunięte: WITAM!
To problem "natury " technicznej portalu nie profilu.
Odświeżanie się przyda, ale problemu nie rozwiąże.
Spotkałam się też z userami, którzy zgłaszali, że pw mogą do niektórych pisać swobodnie, ale już do innych znajomych nie (wyskakuje wspomniany komunikat).
Patowa sytuacja trwa już kilka dni (od soboty na pewno).
Co dziwniejsze (z posiadanych informacji) nieraz sam ustępuje (można pisać pw), a za kilka godzin powraca.
Konto usunięte: Od dzisiaj najlepsze jest to, że z komputera nie wyślę, ale z telefonu na aplikacji bez zbędnych problemow
Potwierdzam.
Radzę uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam .
cholera nie działają wiadomości,niech mi ktoś pomoże,bo czekam na ważną wiadomość i nie mogę nawet na nią odpisać,jakby co .