z jakiego powodu dostałem bana na wgrywanie zdj ? normalne zdj z imprezy dodałem i mam bana :)
lista tematów
Ban na wgrywanie zdj strona 2 z 3
http://www.fotka.pl/kontakt#help_195
Przy okazji - chcesz powiedzieć, że to zdjęcie które masz na FB jest Twoje? Śmiechłem
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Zdjęcie weryfikacyjne wysyłane na PW do kogoś z nas. Musi ono być zrobione na tle monitora z otwartą stroną Fotka a w ręku musisz trzymać kartkę z odręcznie napisanym twoim loginem oraz aktualną datą. Na zdjęciu tym musi być wyraźnie widoczna twoja twarz oraz nie może być ono w żaden sposób edytowane. Po tak przeprowadzonej weryfikacji zdjęcia nie będą już usuwane.
no ale mam fb podanego nie rozumiem czemu musze się bawic jak dziecko z głupim zdjęciem mamy 21 wiek nie potrzebje wcale mieć tu konta jak traktujecie tak ludzi
Konto usunięte: no ale mam fb podanego nie rozumiem czemu musze się bawic jak dziecko z głupim zdjęciem mamy 21 wiek nie potrzebje wcale mieć tu konta jak traktujecie tak ludzi
Jak traktujemy? Wydaje mi się, że dobrze, iż dbamy o wiarygodność profili na portalu. Skoro ty wierzysz, że każdy profil na facebooku jest prawdziwy to jesteś bardzo naiwna ;) Zdjęcie weryfikacyjne o którym pisałem wcześniej to jedyny rzetelny sposób potwierdzenia wiarygodności (ewentualnie chwilowa transmisja na kamerkach).
Shaitan - nie ma sensu - user dobrze wie o co chodzi o czym świadczy wcześniejszy post:
Konto usunięte: a po drugie nie bd robic głupiej foty z kartka i linkiem ze to mój profil.
nie takie foty dodaja i nie usuwacie im tego a ja nawet zdj cycków nie miałam tylko twarzy !
Nawet na fejsie ma kradzione foto (to które wkleiłem wyżej)
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
pewnie bo dla Pana specjalnie wchodzić na kam jestem po pracy zmeczona do tego wy macie chore jazdy.
To ja ciebie też zaproszę na moje fikcyjne konto na fb, poznamy się?
Pisać milion razy to samo...
Konto usunięte: pewnie bo dla Pana specjalnie wchodzić na kam jestem po pracy zmeczona do tego wy macie chore jazdy.
Kasujemy zdjęcia gdy mamy uzasadnione podejrzenia, iż zostały od kogoś skradzione. Jeśli zaś nie masz ochoty wykonać tak prostej czynności by potwierdzić swoją tożsamość to nie miej do nas pretensji o kolejne bany- a w rezultacie - całkowitą, stałą blokadę twojego konta ;)