Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  12 maja 2014 (pierwszy post)

Fajnie by było, gdyby w powiadamiaczu pojawiało się info o otrzymaniu prezentu. Rzadko wchodzi się na swój profil i czasem mijają dni zanim przypadkowo zauważy się prezent od kogoś.

Może drobnostka, ale obstawiam, że mało skomplikowane by to dodać.

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

Beholder
Beholder
  12 maja 2014

"W ciągu 30 minut możesz założyć tylko jeden nowy temat na tym forum." - że co? ech... no to zamiast mieć porządek i jeden wątek per problem, macie to jako drugi post. Na własne życzenie.

W powiadamiaczu pojawia się post jeśli ktoś nas zacytuje, ale nie ma do niego linku. Trzeba samemu znaleźć odpowiedni wątek i post. Coś mi świta, że jeszcze niedawno był link, ale to może moja słaba pamięć.

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

Gustlik
Gustlik
  12 maja 2014
Beholder
Beholder: W powiadamiaczu pojawia się post jeśli ktoś nas zacytuje, ale nie ma do niego linku. Trzeba samemu znaleźć odpowiedni wątek i post. Coś mi świta, że jeszcze niedawno był link, ale to może moja słaba pamięć.

Był, był, teraz masz tylko do wpisów z profilu ;x
Beznadzieja, zwłaszcza jak ktoś jest activ na forum i temat jest hot... weź później szukaj ^^
Beholder
Beholder: "W ciągu 30 minut możesz założyć tylko jeden nowy temat na tym forum." - że co? ech...

To tylko na fotkowym tak, czy na innych też tak?
Beholder
Beholder: Fajnie by było, gdyby w powiadamiaczu pojawiało się info o otrzymaniu prezentu. Rzadko wchodzi się na swój profil i czasem mijają dni zanim przypadkowo zauważy się prezent od kogoś.

Tego mi akurat nie brakuje, ale mogłoby być [do wyboru w opcjach powiadomień jak reszta]
Beholder
Beholder
  12 maja 2014
Gustlik
Gustlik: To tylko na fotkowym tak, czy na innych też tak?
Nie mam pojęcia. Moja noga nie stanęła w innych działach. There be dragons.

Gustlik
Gustlik
  12 maja 2014
Beholder
Beholder: Nie mam pojęcia. Moja noga nie stanęła w innych działach. There be dragons.

Chyba jest tak wszędzie, na hyde w końcu jest porządek xDD

Co do tych problemów, to mogliby kurde zrobić te redirecty i fixnac te zlewanie się tekstu, gdy coś wklejamy.
Miejmy nadzieję, że coś się ruszy w tym miesiącu ^^
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  12 maja 2014
Beholder
Beholder: W powiadamiaczu pojawia się post jeśli ktoś nas zacytuje, ale nie ma do niego linku. Trzeba samemu znaleźć odpowiedni wątek i post. Coś mi świta, że jeszcze niedawno był link, ale to może moja słaba pamięć.

Chodzi Ci o odnośnik "Pokaż wpis"./? Sprawa jest o tyle dziwna, że niektórzy go nadal mają. Podpytywałam. Dzisiaj miało być ogarnięte. Niestety jest inaczej :and:.
Gustlik
Gustlik: zlewanie się tekstu, gdy coś wklejamy

Sprawdź proszę jeszcze raz to wklejanie tekstu. U mnie ten problem już/na chwilę obecną nie występuje d83dde0f.
Gustlik
Gustlik
  12 maja 2014
esquilo
esquilo: Sprawdź proszę jeszcze raz to wklejanie tekstu. U mnie ten problem już/na chwilę obecną nie występuje

Sprawdziłem właśnie, bez zmian d83dde28
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  12 maja 2014
Gustlik
Gustlik: Sprawdziłem właśnie, bez zmian

Chrome, Firefox, Explorer - na tych przeglądarkach u mnie wkleja ładnie (szczegóły przedstawiam na pw).
Gustlik
Gustlik
  12 maja 2014
esquilo
esquilo: Chrome, Firefox, Explorer - na tych przeglądarkach u mnie wkleja ładnie (szczegóły przedstawiam na pw).

U mnie jednak buba, na ff, chromie i ie ;c
Beholder
Beholder
  13 maja 2014
esquilo
esquilo: Chodzi Ci o odnośnik "Pokaż wpis".?
Ano, tak to wygląda:

Brak linków prowadzących do wpisu.

Gustlik
Gustlik
  13 maja 2014
Beholder
Beholder: Brak linków prowadzących do wpisu.

Fatalne to, podbijam ;x
Powinno być tak samo jak przy wpisach na profilu, na końcu okienka z powiadomieniem Hyperlink "pokaż albo przejdź do.." i tyle.
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 2
test
  13 maja 2014
Beholder

Zgadza się, powinien być. Mały bonus za zgłoszenie ;)
Beholder
Beholder
  13 maja 2014

Hmm.. rozumiem, że ta gwiazda to za zgłoszenie?
Bo wszedłem na Fotkę i widzę pełny podglądacz i pierwsza myśl - coś znów zmajstrowali ;-)

Wiesz.. jakbyś przejrzał wiadomości prywatne z Fotka Team to byś widział, że nie ma praktycznie miesiąca bym nie zgłaszał błędów :) Po prostu ostatnio przeniosłem się na Forum bo tu chyba łatwiej trafić prosto do programistów i omijać odpowiedzi z automatu o wyczyszczeniu ciastek i tym podobne żarciki.

Tak czy siak, dzięki za bonusa :) Przyjemne zaskoczenie. Ostatni taki bonus dostałem jakieś 5 lat temu ;)
Można to uznać za bonusa za wczorajszy jubileusz - stuknęło mi 4000 dni na Fotce ;)

Shaitan
Shaitan
  13 maja 2014
test
test: Zgadza się, powinien być. Mały bonus za zgłoszenie ;)

A o ile mi wiadomo przynajmniej jedna osoba zgłaszała to już wcześniej na kontakcie ;) Niemniej miło by było, gdyby w miarę szybko ktoś to poprawił. Tak samo z powiadomieniami o prezentach i innych, których nie ma,
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 2
test
  13 maja 2014
Shaitan
Shaitan: poprawił

Poprawione, właśnie tak tu trafiłem z odpowiedzią ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.