Fajnie by było, gdyby w powiadamiaczu pojawiało się info o otrzymaniu prezentu. Rzadko wchodzi się na swój profil i czasem mijają dni zanim przypadkowo zauważy się prezent od kogoś.
Może drobnostka, ale obstawiam, że mało skomplikowane by to dodać.
Powiadamianie o otrzymaniu prezentu strona 1 z 2
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
"W ciągu 30 minut możesz założyć tylko jeden nowy temat na tym forum." - że co? ech... no to zamiast mieć porządek i jeden wątek per problem, macie to jako drugi post. Na własne życzenie.
W powiadamiaczu pojawia się post jeśli ktoś nas zacytuje, ale nie ma do niego linku. Trzeba samemu znaleźć odpowiedni wątek i post. Coś mi świta, że jeszcze niedawno był link, ale to może moja słaba pamięć.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Był, był, teraz masz tylko do wpisów z profilu ;x
Beznadzieja, zwłaszcza jak ktoś jest activ na forum i temat jest hot... weź później szukaj ^^
To tylko na fotkowym tak, czy na innych też tak?
Tego mi akurat nie brakuje, ale mogłoby być [do wyboru w opcjach powiadomień jak reszta]
Chyba jest tak wszędzie, na hyde w końcu jest porządek xDD
Co do tych problemów, to mogliby kurde zrobić te redirecty i fixnac te zlewanie się tekstu, gdy coś wklejamy.
Miejmy nadzieję, że coś się ruszy w tym miesiącu ^^
Chodzi Ci o odnośnik "Pokaż wpis"./? Sprawa jest o tyle dziwna, że niektórzy go nadal mają. Podpytywałam. Dzisiaj miało być ogarnięte. Niestety jest inaczej .
Sprawdź proszę jeszcze raz to wklejanie tekstu. U mnie ten problem już/na chwilę obecną nie występuje .
Hmm.. rozumiem, że ta gwiazda to za zgłoszenie?
Bo wszedłem na Fotkę i widzę pełny podglądacz i pierwsza myśl - coś znów zmajstrowali ;-)
Wiesz.. jakbyś przejrzał wiadomości prywatne z Fotka Team to byś widział, że nie ma praktycznie miesiąca bym nie zgłaszał błędów :) Po prostu ostatnio przeniosłem się na Forum bo tu chyba łatwiej trafić prosto do programistów i omijać odpowiedzi z automatu o wyczyszczeniu ciastek i tym podobne żarciki.
Tak czy siak, dzięki za bonusa :) Przyjemne zaskoczenie. Ostatni taki bonus dostałem jakieś 5 lat temu ;)
Można to uznać za bonusa za wczorajszy jubileusz - stuknęło mi 4000 dni na Fotce ;)