Co 14 dni automatycznie fotka wysyła sms i pobiera gwiazdy na 14 dni z mojego telefonu . Chciałbym się dowiedzieć jak mogę temu zapobiec . Pomocy !
Automatyczne gwiazdy strona 1 z 2
Gwiazdkę już miałaś, albo aktywowała się podczas pisania postu - po 5 minutach od kiedy go dodałaś, widziałam już kolor, etc. u Ciebie, więc problem rozwiązany.
Aktywacja gwiazdy czasem trwa dłużej i nie jest całkiem zależna od portalu, a również od pracy serwisu pośredniczącego w usłudze.
Może już po ponownym zalogowaniu będziesz ją mieć :-).
Bardzo nieładnie robicie :( Jestem na fotce od baardzoo dawnaa i nigdy problemów z wielokrotnie wykupywaną gwiazdą nie miałam. A teraz? Pieniążki pobieracie, przychodzi SMS o aktywacji usługi i niby wszystko powinno działać, a tu co? Nieaktywne.. nieprawidłowe działanie. I co należy zrobić? Spróbować ponownie... Tak się nie robi.. Nabijajcie ludzi w butelkę w swym życiu codziennym w inny sposób, a nie skutecznie traćcie użytkowników, którzy są z wami od długich lat.
Pisz do nas, a wszystkie sprawy załatwiamy indywidualnie ;)
SMSy MT, bo tak się to nazywa, mają czasami dziwne problemy, zależne od operatorów komórkowych. Robimy wszystko, aby pomóc Wam w przypadku trafienia na taką sytuację. Pamiętaj, że koniecznie trzeba podać na stronie nr telefonu, z którego kupujesz Gwiazdę. Oczywiście nic straconego, jeśli nie podasz, jednak wtedy dłużej to trwa, gdyż trzeba napisać do nas.
Swoją drogą toooo...
To nie działa w ten sposób, jak czekacie na pakiet, i są jakieś problemy, to tylko i wyłącznie wina operatora[dotpay albo sieci].
Sama w sobie fotka nie ma tu akurat nic do rzeczy, nie mają na to wpływu ;c