Sebastiann97
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Sebastiann97
  6 maja 2014 (pierwszy post)

Co 14 dni automatycznie fotka wysyła sms i pobiera gwiazdy na 14 dni z mojego telefonu . Chciałbym się dowiedzieć jak mogę temu zapobiec . Pomocy !

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  6 maja 2014
Sebastiann97
Sebastiann97: jak mogę temu zapobiec

Wyślij sms o treści: STOP FOTKA na numer 60368 d83dde0f.
Ironiczny
Ironiczny
  6 maja 2014

STOP Fotka 60568

esquilo
esquilo
  6 maja 2014

Rzeczywiście, mój fail z cyferką.
Przepraszam.

Sebastiann97
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Sebastiann97
  7 maja 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nie posiadasz aktywnej subskrypcji serwisu FOTKA do usunięcia

martusiulek
martusiulek
  8 maja 2014

czekam caly czas na aktywacje gwiazdy, ile to trwa?

motionMixx
motionMixx
  9 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam caly czas na aktywacje gwiazdy, ile to trwa?

Dobre pytanie ja również czekam i już ostatni raz korzystam z tej usługi ponieważ proces aktywacji ów usługi się zmienił na znacznie mniej wygodny
esquilo
esquilo
  9 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam caly czas na aktywacje gwiazdy, ile to trwa?

Gwiazdkę już miałaś, albo aktywowała się podczas pisania postu - po 5 minutach od kiedy go dodałaś, widziałam już kolor, etc. u Ciebie, więc problem rozwiązany.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre pytanie ja również czekam i już ostatni raz korzystam z tej usługi ponieważ proces aktywacji ów usługi się zmienił na znacznie mniej wygodny

Aktywacja gwiazdy czasem trwa dłużej i nie jest całkiem zależna od portalu, a również od pracy serwisu pośredniczącego w usłudze.
Może już po ponownym zalogowaniu będziesz ją mieć :-).
motionMixx
motionMixx
  9 maja 2014
esquilo
esquilo: Może już po ponownym zalogowaniu będziesz ją mieć

Logowałem się jakieś pięć razy zawsze pomagało,a możliwe,że serwery fotki mają chwilową zadyszkę:crylol:

PS ale wiadomo,że nowy system aktywacji gwiazdki jest zrobiony specjalnie dla zapominalskich:tak:
esquilo
esquilo
  9 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Logowałem się jakieś pięć razy zawsze pomagało,a możliwe,że serwery fotki mają chwilową zadyszkęPS ale wiadomo,że nowy system aktywacji gwiazdki jest zrobiony specjalnie dla zapominalskich

Bądź od nich szybszy. Swą determinację i odwagę okaż pisząc na kontakt :ziober2:.
motionMixx
motionMixx
  9 maja 2014

Madzia to wojna z wiatrakami ja nie mam takiej siły przebicia stwierdziłem tylko fakt :)

DupceeCiee
DupceeCiee
  9 maja 2014

Ja też nadal czekam na aktywacje ...

justynka1001
justynka1001
  10 maja 2014

Bardzo nieładnie robicie :( Jestem na fotce od baardzoo dawnaa i nigdy problemów z wielokrotnie wykupywaną gwiazdą nie miałam. A teraz? Pieniążki pobieracie, przychodzi SMS o aktywacji usługi i niby wszystko powinno działać, a tu co? Nieaktywne.. nieprawidłowe działanie. I co należy zrobić? Spróbować ponownie... Tak się nie robi.. Nabijajcie ludzi w butelkę w swym życiu codziennym w inny sposób, a nie skutecznie traćcie użytkowników, którzy są z wami od długich lat.

Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 2
test
  12 maja 2014

Pisz do nas, a wszystkie sprawy załatwiamy indywidualnie ;)

SMSy MT, bo tak się to nazywa, mają czasami dziwne problemy, zależne od operatorów komórkowych. Robimy wszystko, aby pomóc Wam w przypadku trafienia na taką sytuację. Pamiętaj, że koniecznie trzeba podać na stronie nr telefonu, z którego kupujesz Gwiazdę. Oczywiście nic straconego, jeśli nie podasz, jednak wtedy dłużej to trwa, gdyż trzeba napisać do nas.

Gustlik
Gustlik
  12 maja 2014

Łapcie link do help desku, znajdziecie go też na samym dole strony Ludziki.

Swoją drogą toooo...
Konto usunięte
Konto usunięte: możliwe,że serwery fotki mają chwilową zadyszkę

To nie działa w ten sposób, jak czekacie na pakiet, i są jakieś problemy, to tylko i wyłącznie wina operatora[dotpay albo sieci].
Sama w sobie fotka nie ma tu akurat nic do rzeczy, nie mają na to wpływu ;c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.