lista tematów
Automatyczne gwiazdy strona 1 z 2
Co 14 dni automatycznie fotka wysyła sms i pobiera gwiazdy na 14 dni z mojego telefonu . Chciałbym się dowiedzieć jak mogę temu zapobiec . Pomocy !
Gwiazdkę już miałaś, albo aktywowała się podczas pisania postu - po 5 minutach od kiedy go dodałaś, widziałam już kolor, etc. u Ciebie, więc problem rozwiązany.
Konto usunięte: Dobre pytanie ja również czekam i już ostatni raz korzystam z tej usługi ponieważ proces aktywacji ów usługi się zmienił na znacznie mniej wygodny
Aktywacja gwiazdy czasem trwa dłużej i nie jest całkiem zależna od portalu, a również od pracy serwisu pośredniczącego w usłudze.
Może już po ponownym zalogowaniu będziesz ją mieć :-).
Bardzo nieładnie robicie :( Jestem na fotce od baardzoo dawnaa i nigdy problemów z wielokrotnie wykupywaną gwiazdą nie miałam. A teraz? Pieniążki pobieracie, przychodzi SMS o aktywacji usługi i niby wszystko powinno działać, a tu co? Nieaktywne.. nieprawidłowe działanie. I co należy zrobić? Spróbować ponownie... Tak się nie robi.. Nabijajcie ludzi w butelkę w swym życiu codziennym w inny sposób, a nie skutecznie traćcie użytkowników, którzy są z wami od długich lat.
Pisz do nas, a wszystkie sprawy załatwiamy indywidualnie ;)
SMSy MT, bo tak się to nazywa, mają czasami dziwne problemy, zależne od operatorów komórkowych. Robimy wszystko, aby pomóc Wam w przypadku trafienia na taką sytuację. Pamiętaj, że koniecznie trzeba podać na stronie nr telefonu, z którego kupujesz Gwiazdę. Oczywiście nic straconego, jeśli nie podasz, jednak wtedy dłużej to trwa, gdyż trzeba napisać do nas.
SMSy MT, bo tak się to nazywa, mają czasami dziwne problemy, zależne od operatorów komórkowych. Robimy wszystko, aby pomóc Wam w przypadku trafienia na taką sytuację. Pamiętaj, że koniecznie trzeba podać na stronie nr telefonu, z którego kupujesz Gwiazdę. Oczywiście nic straconego, jeśli nie podasz, jednak wtedy dłużej to trwa, gdyż trzeba napisać do nas.
Łapcie link do help desku, znajdziecie go też na samym dole strony Ludziki.
Swoją drogą toooo...
To nie działa w ten sposób, jak czekacie na pakiet, i są jakieś problemy, to tylko i wyłącznie wina operatora[dotpay albo sieci].
Sama w sobie fotka nie ma tu akurat nic do rzeczy, nie mają na to wpływu ;c

.