Co wy zrobiliście z gwiazdą ?! ;o strona 1 z 2
Dali ciała po całości, fakt, ale spokojnie ;] nawet jak się nie zgadzasz z nowym cennikiem i pobrało Ci opłatę to pisz na kontakt i powołaj się na to, że był całkowity brak informacji + nie zgadzasz się z nową ceną.
Myślę, że wszystko załatwisz pozytywnie ;]
http://www.fotka.pl/kontakt < ------ Pisaj tutaj
Jakby posiadanie pakietu nic nie dawało, to myślę, że nie byłoby możliwości kupna.
Jak widzisz, całkiem sporo osób ma gwiazdę, myślę, że jednak coś daje...
http://www.fotka.pl/klubgwiazd < ------------ Poczytaj zanim wypocisz podobne bzdety
Nie zaszkodzi zachować również odrobinę dystansu do tego wszystkiego :)
Oooo to, to, to, właśnie :D +
On sobie tylko kino robi, przecież płakać nie będzie, izi ^^
Gwiazda - gdyby się tak naprawdę zastanowić, pomyśleć czy to nam naprawdę potrzebne, to nikt by tego nie kupił.
gdy było za 4.50zł za miesiąc to kupowałem, ale jak teraz sobie podrożało to już nigdy nie kupie. Mam pieniądze i wolę kupić sobie Milkę 300g niż płacić fotce za wirtualne dobra
Myślę sobie, że jak się ma pieniądze - a mam na myśli stabilną sytuacje finansową z powiedzmy "górką" to albo nie ma się czasu na fotki, wieśbuki i tym podobne pier.dalasy albo kompletnie się o tym nie mówi - zwyczajnie coś się kupuje na co ma się ochotę. Jeśli sie przelicza bilet do teatru na chleb, rozrywkę na czekoladę czy kupno książki na bilety autobusowe do pracy to niestety świadczy to o tym że się owych "pieniędzy" nie ma.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Śmieszny jesteś. "rozrywkę na czekoladę" - gwiazda jest potrzeba tak i mi jak i tobie jak zabawka, której nigdy nie zobaczysz.
Kupując gwiazdę myślisz, że jesteś fajny, a tymczasem pokazujesz jak bardzo jesteś słaby, że potrzebujesz być kimś więcej, przynajmniej w necie
Co kupić? Dobro wirtualne, które istnieje tylko w twoim komputerze, czy kupić coś w realu, co zobaczysz, co dotkniesz? 10zł miesięcznie to niepotrzebny nikomu abonament, który wciskacie każdemu, by poczuł się "fajnie"
Bardzo nieładnie robicie :( Jestem na fotce od baardzoo dawnaa i nigdy problemów z wielokrotnie wykupywaną gwiazdą nie miałam. A teraz? Pieniążki pobieracie, przychodzi SMS o aktywacji usługi i niby wszystko powinno działać, a tu co? Nieaktywne.. nieprawidłowe działanie. I co należy zrobić? Spróbować ponownie... Tak się nie robi.. Nabijajcie ludzi w butelkę w swym życiu codziennym w inny sposób, a nie skutecznie traćcie użytkowników, którzy są z wami od długich lat.
W takim razie spytam - po co kolekcjonujesz wirtualnych znajomych ? Bo są za darmo?
Obecnie nie kupuję - dostaję ją za pełniona funkcję - ale gdy kupowałem to akurat w zupełnie innym celu
Hmmm, co kupić edytor tekstu (coś co istnieje tylko w moim komputerze) czy maszynę do pisania? Poznać ciekawych ludzi choćby za pomocą internetu czy wynająć dziwkę do towarzystwa? :)
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV