Raptownyy
Raptownyy
  2 maja 2014 (pierwszy post)
Ceny gwiazdy doje.:cenzura:.iście kosmiczne ;/ Jeszcze płatność która automatycznie pobiera kasę co miesiąc -.^ Teraz daliście dupy konkretnie. Fotka.pl schodzi na psy. WIELKI MINUS !
Paulinessa
Paulinessa
  2 maja 2014

temat skarg i zażaleń
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1176011,Nowa_coraz_drozsza_c

Paffeuu
Paffeuu
  3 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ceny gwiazdy doje..iście kosmiczne ;/ Jeszcze płatność która automatycznie pobiera kasę co miesiąc -.^ Teraz daliście dupy konkretnie. Fotka.pl schodzi na psy. WIELKI MINUS !
Powstał już podobny temat pisze koleżanka.
Dali ciała po całości, fakt, ale spokojnie ;] nawet jak się nie zgadzasz z nowym cennikiem i pobrało Ci opłatę to pisz na kontakt i powołaj się na to, że był całkowity brak informacji + nie zgadzasz się z nową ceną.
Myślę, że wszystko załatwisz pozytywnie ;]

http://www.fotka.pl/kontakt < ------ Pisaj tutaj
HollywoodUndead
HollywoodUndead
  5 maja 2014

Za tanio. Ja bym dał co najmniej 20 zł plus VAT za miesiąc

iPrzemus
iPrzemus
  7 maja 2014

po co kupować gwiazdę? szkoda kasy na to a i swoją drogą nic to nie daje

Gustlik
Gustlik
  7 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: po co kupować gwiazdę? szkoda kasy na to a i swoją drogą nic to nie daje

Jakby posiadanie pakietu nic nie dawało, to myślę, że nie byłoby możliwości kupna.
Jak widzisz, całkiem sporo osób ma gwiazdę, myślę, że jednak coś daje...

http://www.fotka.pl/klubgwiazd < ------------ Poczytaj zanim wypocisz podobne bzdety
HollywoodUndead
HollywoodUndead
  7 maja 2014

Tylko zwykłe przegrywy kupują pakiet gwiazdy i by korzystać z tych sztucznych przeszkód Xd..

Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  8 maja 2014
HollywoodUndead
HollywoodUndead: Tylko zwykłe przegrywy kupują pakiet gwiazdy i by korzystać z tych sztucznych przeszkód Xd..

Sam jesteś "przegryw". Tylko obrażać potrafisz. Ludzie kupują, bo widocznie na coś im to jest potrzebne, ale to jeszcze nie powód, żeby rzucać w nich podobnymi określeniami.
HollywoodUndead
HollywoodUndead
  8 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam jesteś "przegryw".
Tak, masz rację :) Ech ta gwiazda XD
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko obrażać potrafisz. Ludzie kupują, bo widocznie na coś im to jest potrzebne, ale to jeszcze nie powód, żeby rzucać w nich podobnymi określeniami.

Nie zaszkodzi zachować również odrobinę dystansu do tego wszystkiego :)
Gustlik
Gustlik
  8 maja 2014
HollywoodUndead
HollywoodUndead: Nie zaszkodzi zachować również odrobinę dystansu do tego wszystkiego :)

Oooo to, to, to, właśnie :D +
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam jesteś "przegryw". Tylko obrażać potrafisz.

On sobie tylko kino robi, przecież płakać nie będzie, izi ^^
iPrzemus
  9 maja 2014

Większość użytkowników serwisu to dzieciaki, które ciągle się uczą jak tracić pieniądze w necie za wirtualne korzyści, wirtualne prezenty i tracą przy tym nie tylko pieniądze ale i czas.

Gwiazda - gdyby się tak naprawdę zastanowić, pomyśleć czy to nam naprawdę potrzebne, to nikt by tego nie kupił.

gdy było za 4.50zł za miesiąc to kupowałem, ale jak teraz sobie podrożało to już nigdy nie kupie. Mam pieniądze i wolę kupić sobie Milkę 300g niż płacić fotce za wirtualne dobra

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy było za 4.50zł za miesiąc to kupowałem, ale jak teraz sobie podrożało to już nigdy nie kupie. Mam pieniądze i wolę kupić sobie Milkę 300g niż płacić fotce za wirtualne dobra

Myślę sobie, że jak się ma pieniądze - a mam na myśli stabilną sytuacje finansową z powiedzmy "górką" to albo nie ma się czasu na fotki, wieśbuki i tym podobne pier.dalasy albo kompletnie się o tym nie mówi - zwyczajnie coś się kupuje na co ma się ochotę. Jeśli sie przelicza bilet do teatru na chleb, rozrywkę na czekoladę czy kupno książki na bilety autobusowe do pracy to niestety świadczy to o tym że się owych "pieniędzy" nie ma.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

iPrzemus
iPrzemus
  10 maja 2014
woland
woland: iPrzemus: gdy było za 4.50zł za miesiąc to kupowałem, ale jak teraz sobie podrożało to już nigdy nie kupie. Mam pieniądze i wolę kupić sobie Milkę 300g niż płacić fotce za wirtualne dobra Myślę sobie, że jak się ma pieniądze - a mam na myśli stabilną sytuacje finansową z powiedzmy "górką" to albo nie ma się czasu na fotki, wieśbuki i tym podobne pier.dalasy albo kompletnie się o tym nie mówi - zwyczajnie coś się kupuje na co ma się ochotę. Jeśli sie przelicza bilet do teatru na chleb, rozrywkę na czekoladę czy kupno książki na bilety autobusowe do pracy to niestety świadczy to o tym że się owych "pieniędzy" nie ma.

Śmieszny jesteś. "rozrywkę na czekoladę" - gwiazda jest potrzeba tak i mi jak i tobie jak zabawka, której nigdy nie zobaczysz.

Kupując gwiazdę myślisz, że jesteś fajny, a tymczasem pokazujesz jak bardzo jesteś słaby, że potrzebujesz być kimś więcej, przynajmniej w necie

Co kupić? Dobro wirtualne, które istnieje tylko w twoim komputerze, czy kupić coś w realu, co zobaczysz, co dotkniesz? 10zł miesięcznie to niepotrzebny nikomu abonament, który wciskacie każdemu, by poczuł się "fajnie"
justynka1001
justynka1001
  10 maja 2014

Bardzo nieładnie robicie :( Jestem na fotce od baardzoo dawnaa i nigdy problemów z wielokrotnie wykupywaną gwiazdą nie miałam. A teraz? Pieniążki pobieracie, przychodzi SMS o aktywacji usługi i niby wszystko powinno działać, a tu co? Nieaktywne.. nieprawidłowe działanie. I co należy zrobić? Spróbować ponownie... Tak się nie robi.. Nabijajcie ludzi w butelkę w swym życiu codziennym w inny sposób, a nie skutecznie traćcie użytkowników, którzy są z wami od długich lat.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  10 maja 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gwiazda jest potrzeba tak i mi jak i tobie jak zabawka, której nigdy nie zobaczysz.

W takim razie spytam - po co kolekcjonujesz wirtualnych znajomych ? Bo są za darmo?
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupując gwiazdę myślisz, że jesteś fajny

Obecnie nie kupuję - dostaję ją za pełniona funkcję - ale gdy kupowałem to akurat w zupełnie innym celu
Konto usunięte
Konto usunięte: Co kupić? Dobro wirtualne, które istnieje tylko w twoim komputerze, czy kupić coś w realu, co zobaczysz, co dotkniesz?

Hmmm, co kupić edytor tekstu (coś co istnieje tylko w moim komputerze) czy maszynę do pisania? Poznać ciekawych ludzi choćby za pomocą internetu czy wynająć dziwkę do towarzystwa? :)

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.