...prawie winiary pomysl na...ale...
co myslicie o wprowadzeniu opcji "prezenty tylko od znajomych"
nie wiem jak inni... mi przeszkadza spam od obcych profili i pozniejsze waty, ze nie oddalam jakiegos prezentu....a tak znajomi moga, obcy nie i wszyscy szczesliwi :)
lista tematów
Pomysl na....
cześć :>
Nie kupuję tego Masz możliwość wykasowania niechcianego prezentu po 24h o ile się dobrze orientuje;) więc w mojej skromnej ocenie wprowadzanie takiej opcji jest zbędne.
Większość użytkowników by się bardziej ucieszyła gdyby w końcu była możliwość ukrywania powiadomień o komentarzach znajomych na czyichś profilach :)
Nawet nie głupi pomysł, bo aktualnie jak ktoś nie chce prezentu od obcych to blokuje tak samo możliwość dania prezentu od znajomych, samemu mi się zdarzyło prosić znajomego o włączenie prezentów...
Już nie ma tego ograniczenia czasowego, można usunąć prezent negatywny jak każdy inny:)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Luthien: cześć :>Dee: co myslicie o wprowadzeniu opcji "prezenty tylko od znajomych"
Nie kupuję tego Masz możliwość wykasowania niechcianego prezentu po 24h o ile się dobrze orientuje;) więc w mojej skromnej ocenie wprowadzanie takiej opcji jest zbędne.Dee: i wszyscy szczesliwi :)
Większość użytkowników by się bardziej ucieszyła gdyby w końcu była możliwość ukrywania powiadomień o komentarzach znajomych na czyichś profilach :)
ale ja nie mam zalu o negatywne...pozytywne od obcych tez wywalam;]
Popieram.
Luthien: Masz możliwość wykasowania niechcianego prezentu po 24h o ile się dobrze orientuje;) więc w mojej skromnej ocenie wprowadzanie takiej opcji jest zbędne.
Jak już wspomniała Dee, koncepcja tyczy się obu rodzai prezentów i to nie jest może priorytet, ale opcja byłaby pomocna/wygodna.
Spójrz na to tak: mamy możliwość pisania pw: ze wszystkimi, osobami płci przeciwnej, tylko znajomymi lub zablokowanie całkowite. Tak i w "Ustawieniach", przy opcji otrzymywania lub nie (prezentów), taka możliwość mogłaby się pojawić.
Luthien: Większość użytkowników by się bardziej ucieszyła gdyby w końcu była możliwość ukrywania powiadomień o komentarzach znajomych na czyichś profilach :)
www.fotka.pl/ustawienia/powiadomienia
Automatycznie masz pewnie wszystko zaznaczone, więc odhaczasz lub nie i po problemie :-).
W sumie jeśli tak to rzeczywiście ta opcja by się przydała :)
Tylko, że mam u siebie zaznaczone i nie działa :C dalej dostaje komentarze;( nie wiem jak mam na 2 koncie zaznaczone, ale na tym opcje mam nieaktywną ;c
gregbond: bo aktualnie jak ktoś nie chce prezentu od obcych to blokuje tak samo możliwość dania prezentu od znajomych, samemu mi się zdarzyło prosić znajomego o włączenie prezentów...
Są różne powody blokady ja np. zablokowałam, bo dostawałam tylko 7 prezentów na tydzień a jak były jakieś święta to im więcej znajomych tym więcej się otrzymywało i potem był dylemat komu się odwdzięczyć :D