Dlaczego automatycznie mi doładowuje gwiazde w ciągu kilku dni? konto założyłem 10 kwietnia i w ten sam dzień wykupiłem pakiet, 4 dni później przyszło mi znowu powiadomienie że gwiazda została doładowana chociaż nie wysłałem żadnego smsa.
a i jeszcze jedno pytanie, na zablokowanym koncie gwiazda sama się dezaktywuje? napisałem w tej sprawie do FT i jeden konsultant powiedział że sama się dezaktywuje a drugi że muszę to zrobić samodzielnie wysyłając smsa.
automatyczne doładowanie gwiazdy - problem
Witam,
Tak jak pisałam w wiadomości zwrotnej w dniu wczorajszym, w przypadku usługi MT (sms na 14 dni), użytkownik po zablokowaniu konta musi dezaktywować ją samodzielnie poprzez wysłanie smsa o treści STOP FOTKA na numer 60368. Jeśli chodzi o sprawę związaną z ponownym pobraniem pieniążków. Chciałabym zwrócić uwagę, że podczas wykupu usługi, użytkownik informowany jest, że pieniążki będą pobierane 1 i 14 dnia miesiąca, aż do momentu dezaktywacji. Dlatego też dnia 14 kwietnia usługa została przedłużona automatycznie.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
No dobra, ale dlaczego na tym koncie z którego właśnie pisze gwiazda się sama doładowała? Kupiłem gwiazdę i po 4 dniach przyszło mi powiadomienie że gwiazda znowu została aktywowana a nie wysyłałem żadnego smsa.
ale ja założyłem konto i od razu wykupiłem pakiet, 4 dni później mi znowu pobrało kase i przyszło powiadomienie że gwiazda została doładowana. To jest gwiazda na 14 dni a nie na 4...
Pani Marta z FT opisała Ci dokładnie jak to działa, jest informacja że pobiera każdego 1 i 14 dnia kasę z konta telefonu, mogłeś się wstrzymać i wysłać 14 dnia.
albo ja nie rozumiem bo jestem śpiący, albo Ty. Jeszcze raz... konto założyłem 10 kwietnia i od razu wykupiłem pakiet, 14 kwietnia mi przyszło znowu powiadomienie że gwiazda została aktywowana (na to samo konto) a nie wysłałem żadnego smsa.
Możliwe, niech się wypowie jeszcze kto inny.
Wszystko poprawnie działa, tak to powinno być, automatycznie Ci przedłuża gwiazdę, jeśli nie chcesz to zakończ wysyłając sms...