Qbkens
Posty: 23492 (po ~105 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  15 listopada 2011 (pierwszy post)

Witam, nacisnáøem jakáß kombinacje klawiszy na klawiaturze i oto efekt. Dodam, æe kombinacja ctrl + Schift nie dziaøa, a na innych przegládarkach wszystko jest ok, tylko Chrome nie chce sié søucha©. Jakieß rady ?

Edge
Posty: 53760 (po ~93 znaków)
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 39
Edge
  16 listopada 2011

spróbuj pogrzebać w Ustawienia -> Narzędzia -> Kodowanie

You think you know me?
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  16 listopada 2011
Qbkens
Qbkens:

otwórz notanik i zobacz czy w notatniku masz polskie znaki ;) Może zmieniłeś ustawienie w całym systemie ;)

tu nam pisz bez polskich ogonków doczytamy się ;)
Jak naprawisz to dopiero dawaj ogonki :P

btw. kiedyś widziałem na demotach więc:

masz kopiuj sobie: ą ę ć ź ż ó ł :D
i duże: Ą Ę Ć Ź Ż Ó Ł

nie mogłem się powstrzymać :D
massacre
Posty: 34340 (po ~204 znaków)
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masz kopiuj sobie: ą ę ć ź ż ó ł :D i duże: Ą Ę Ć Ź Ż Ó Ł nie mogłem się powstrzymać :D

a jest jakas opcja, co bym na angielskiej klawiaturze miala polskie znaczki?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  16 listopada 2011
massacre
massacre: a jest jakas opcja, co bym na angielskiej klawiaturze miala polskie znaczki?

to zależy jaki system tam masz ;)
Qbkens
Posty: 23492 (po ~105 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  16 listopada 2011

Wystarczyło wyłączyć i włączyć komputer, temat zakończony ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.