| Fotka.com
UndiscloseDesireS
UndiscloseDesireS
  10 August 2011 (pierwszy post)

Jak zrobić coś takiego, żeby przy ponownym uruchomieniu komputera nie trzeba było podawać hasła użytkownika, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Mam Windows 7.

Shaitan
Shaitan
  10 August 2011

klikasz w start, potem taki niby avatar użytkownika(prawy górny róg menu) i tam masz opcję dodania hasła.

Shaitan
Shaitan
  10 August 2011

PS: nie możesz znaleźć, a nawet nie wlazłeś w panel sterowania... Leń patentowany...

NuTiiiiii
Posty: 70111 (po ~86 znaków)
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 August 2011
Shaitan
Shaitan: PS: nie możesz znaleźć, a nawet nie wlazłeś w panel sterowania... Leń patentowany...

Nie musiałeś po nim jeździć ;]

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  10 August 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie musiałeś po nim jeździć ;]

ale chłopak ma racje.. poszedł na łatwiznę ;)
Shaitan
Shaitan
  10 August 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie musiałeś po nim jeździć ;]

Stwierdzenie faktu, że ktoś jest leniem, to naprawdę wielki pojazd po tej osobie? No nie bądź śmieszny...
Draxiu
Posty: 2891 (po ~90 znaków)
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  11 August 2011

wpuscilbym chlopaka w rejestr a nie tak latwo ze w panel sterowania :)

Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
UndiscloseDesireS
UndiscloseDesireS
  11 August 2011
Shaitan
Shaitan: PS: nie możesz znaleźć, a nawet nie wlazłeś w panel sterowania... Leń patentowany...


Konto usunięte
Konto usunięte: ale chłopak ma racje.. poszedł na łatwiznę ;)

Akurat tak sie składa koledzy, że wchodziłem w panel sterownia, tylko za uy nie mogę znaleźć gdzie to jest. Kiedys się na to przypadkowo natknąłem, ale wczoraj nie mogłem tego znaleźć. Każdy miewa gorsze dni... ale dobra, nie odbiegam od tematu...
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

znalazłeś?
UndiscloseDesireS
UndiscloseDesireS
  11 August 2011
Shaitan
Shaitan: klikasz w start, potem taki niby avatar użytkownika(prawy górny róg menu) i tam masz opcję dodania hasła.

Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.

Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłeś?

No jakoś nie za bardzo. Akurat w kontach użytkownika byłem i nie widzę tam interesującej mnie opcji.
Raziel165
Posty: 2527 (po ~123 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
Raziel165
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.

tak raczej zrobić się nie da,niestety będziesz musiał wpisywać te hasło.
Shaitan
Shaitan
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy Ty mnie źle zrozumiałeś, czy ja nie mogę znaleźć. Mi nie chodzi o usunięcie czy dodanie hasła, tylko chodzi mi o to, że np instaluje nowego antywirusa czy jakiś tam program i pisze mi komunikat " uruchom komputer ponownie". Więc go uruchamiam i trzeba wpisywać hasło. Mi chodzi o to żeby nie było już wymagane podane hasło.

A faktycznie, przepraszam.

Tak czy owak, postępowanie takie samo:

UndiscloseDesireS
UndiscloseDesireS
  11 August 2011
Raziel165
Raziel165: tak raczej zrobić się nie da,niestety będziesz musiał wpisywać te hasło

Szkoda, bo troche to wkurzające jest.

Shaitan
Shaitan: Tak czy owak, postępowanie takie samo:

Ok, ale jak dam usuń hasło, to je całkiem usune i ni będę go musiał wpisywać ani przy włączeniu, ani przy ponownym uruchomieniu :D
MTF
Posty: 1559 (po ~133 znaków)
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ponowne uruchomienie to jest wlaczenie;)

wiec nie da sie zrobic zeby system rozpoznawal tą różnicę.. jedynie bios widzi różnicę miedzy zimnym startem a gorącym ;)

Shaitan
Shaitan:

fajny user ;D
Shaitan
Shaitan
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ok, ale jak dam usuń hasło, to je całkiem usune i ni będę go musiał wpisywać ani przy włączeniu, ani przy ponownym uruchomieniu :D

Start systemu to start systemu, czy to przy włączeniu kompa, czy po resecie, deal with it!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.