szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013 (pierwszy post)

witam od piątku mam nowa skrzyneczkę i wczoraj podczas grania komputer sam sie wyłączył naciskam na obudowie przycisk włącz ale dupa komp nie reaguje czyżby zasilacz szlak trafił??

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013

jaki masz zasilacz?

szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

to jest moj sprzet http://allegro.pl/gamer-x8-fx-8320-8x4-00-2tb-16gb-ati-r7-260x-usb3-i3736413781.html

PanChrystek
PanChrystek
  22 grudnia 2013
Cytat
Cytat: Porządny , mocny i cichy zasilacz 500Watt z kontrolą PPFC 120MM FAN

Jak jesteś na tyle głupi żeby kupić zasilacz renomowanej marki "Porządny , mocny i cichy" to teraz masz tego efekty. Sprawdź podzespoły u kogoś innego czy działają. Bo jeśli nie startuje ci nawet BIOS nic się tu nie zdiagnozuje.
szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

grałemwczoraj sobie w nowego coda i komp sam sie wyłaczył. myslałem ze tak sam z siebie albo co i wciskam na skrzynce power i dupa nie reaguje. nic sie nie pali. jedyne co swieci to podpieta klawiatura bezprzewodowa to kontrolki siweca a tak zadnej reakcji jakby był wyłaczony z pradu

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013

nie kupuje sie zestawow z allegro
masz jakis chinski zasilacz to ci padl

szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

a powiedzcie jak wymienie na włąsna reke zasilacz to gwarancja szlak trafi??

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013

jak masz gwarancje to oddaj kompa i nic nie rob

szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

ta tylko komp jako prezent to wgrałem co trzeba małemu i co powiem mikołas sie spóżni a sam kupowałem takie składaki i dobrze chodziłi widze ten to felerny był

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013

trzeba bylo kupic na morele net i sam sobie zlozyc a nie kupowac chinskie gowno ze slaba wydajnoscia

szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

mowisz o zasilaczu?? czy całym kompie??

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013

calym kompie

szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

a co mu brakuje??
procesro ramy karta złe?? płyta głowna??

SmialyPrawiczek
SmialyPrawiczek
  22 grudnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a co mu brakuje?? procesro ramy karta złe?? płyta głowna??


procesor to grzałka,w dodatku droższa od konkurenta i% z Intela w dodatku duzo gorsza, tyle ramu jest niepotrzebne zamiast 16 gb ramu wystarczyloby 8gb,zamiast tego mozna by bylo kupic szybki dysk ssd
karta graficzna jest ok,ale nie dla takiego gownianego zasilacza
szukajacyMilosci29
Posty: 119 (po ~133 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 67
szukajacyMilosci29
  22 grudnia 2013

ale to co teraz tylko zasilacz poszedł czy mogł uszkodzic inne podzespoły

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.