Użytkowniczka szuka normalnego pokazując dupe cycki itd strona 1 z 3
bo to pbelga byla!
ty serio jestes jakis dziwny
laska wrzuca takie zdjecia jakie chce i ma prawo oczekiwac rozmowy na poziomie.
jeszcze jakby miala nagie zdjecia jak seksownie lize loda to spoko
ale ma zwyczajne zdjecia
pepek? I to ma byc wyzywajace?
dla was wyzywajaca jest laska w golfie, bo jej sie cycki odcinaja.
sory kobieta jest yak zbudowana ze wszystkie jej ksztalty widac chyba ze zalozy burke.
juz nie przesadzaj z ta wyzywańczością.
są. Zmyslaj sobie dalej i dalej wierz w swoj urojony swiat.
ciebie nie chva laski nie za bycie ptacowitum opiekunczym tylko za bycie o takim - czepliwym wyzywajacym sfrustrowanym chamem.
tacy zawsze sie maja za mych dobrych i przez to odrzuconych.
Nie. Ameba nie powinna mi stawiać wymagać co do poziomu rozmowy. A taka jest jej inteligencja.
Nie jest tak zbudowana, tylko chodzi w obcisłych ubraniach. Zobacz sobie. Obcisłe spodnie... co powiesz na obcisłe krótkie spodenki? Też to wina jej budowy że wszystkie kształty jej widać?
Jeezu, jak chce sobie pokazywać to niech pokazuje. Nikomu tym krzywdy nie robi, po co ta nagonka? Robisz jej tylko w ten sposób reklamę ^^
a po czym poznajesz ze to ameba z niskim IQ? Po zdjeciach?
jak dla mnie jestescie na tym samym poziomie :)
a jej wina ze ma ksztaty? Ma chodzic w worku po ziemniakach?
w upaly najwygodniej sie cjodzi w krltkich spodenkach.
wy tez chldzicie po miescie wyzywajaco - klata na wierzchu, suty dyndaja bo goraco. I co taki facet nie zachowuje sie wyzywajaco pokazujac wszystkim swa napakowana klate czy to na miescie czy to na zdjeciach?
Ewidentnie pragnie bolca. Czuję to w kościach. Gadka o braku normalnych to próba usprawiedliwienia siebie. Poleciałam z tym i tamtym bo normalnych facetów brak.
po tym że nie rozumie związku przyczynowo skutkowego umieszczania fot w wyzywających pozycjach z odsłoniętymi partiami wzbudzającymi u facetów pożądanie a kiedy jej to ktoś wykłada i tłumaczy wyzywa go ???? Widac że Ty też tego nie rozumiesz i jesteś na takim samym poziomie jak ona
i napisała że ja też mogę pisac co chcę - CZEGO w tym nie rozumiesz ????????
Ty w ogóle nie kumasz istoty problemu - ja mam w dupie jej zdjęcia itd co robi co pokazuje - moze nawet na golasa latać tylko po co zdziwienie że jest odbierana jako obiekt seksualny ?????. Ty mówisz o tym jak powinno być a ja mówię jak jest - rozmawiamy o zupełnie dwóch innych rzeczach
Albo inaczej bo widzę że nie rozumiesz - skoro masz rację to czemu ma non stop propozyjce seksu i nikogo nie może poznać ????
ale my nie narzekamy na propoycje seksu a ona tak - nosz kurcze - Ty naprawdę jesteś średnio rozgarnięta
a czy takie zdjecia musza od razu wiazac sie z tym ze szuka bolca na kase? To wy tak to sobie tlumaczycie, dla was tak sie takie zdjecia kojarza a nam nie bo jeszcze nie sa wyzywajace.
powiem wiecej - tez nie mam wyzywajacycj zdjec a dostaje takie same wiadomlsci jak ona. Jak to wytlumaczysz hm?
bo kobiety inaczej patrza na takie zdjecia niz wy i dla nas nke sa wyzywajace a dla waa juz tak
kierujecie sie penisem, myslicie jak zwierzeta. Ale nie kazda kobieta wie ze jej zdjecie dla niej niewinne dla niego jest wyzywajace. Z reszta atrz wyzej. Nawet bez wyzywajacyxh zdjec dostaje takie posty wiec to nie wina zdjec
Albo inaczej bo nie doprecyzowałem pytania a nie można edytować posta starszego niż 5 minut ale naprawde widzę że nie rozumiesz - skoro masz rację to czemu laska narzeka że ma non stop propozyjce seksu i nikogo ,,normalnego" ( oczywiście w ogóle nie zdefiniowała co to znaczy wg niej normalny czyli sama nie wie czego chce albo ma tak ubogi zasób słownictwa że nie umie zwerbalizować swoich myśli ) nie może poznać ????
ja mowię o FAKTACH - ty o wyimaginowanym świecie z jakichś komedii romantycznych
Ja tez dostaje takie wiadomoscj i zdjecia penisa a nie mam wyzywajacycj zdjec wiec wniosek jest prosty - TO NIE WINA ZDJEC TYLKO TYCH FACETOW
oni pisza tak do kazdej w miare ladnej bo sa frustratami i nie liczy ske dla nich z kin wazne zeby zrobic.
i licza ze jakas sie odezwie.
nie obchodzi mnie co robią ONI czy ONA
Ja nie bronie sebixów i ich klat itd. Ty za to bronisz tej dziewczyny. Kompletnie ,,zapomniałas" jakie szydło z wora wyszło - bluzgi jak z ulicy i przyczepienie się do kogoś za kolor włosów ??? Litości
kompletnie nie rozumiesz że to ona robi z tego problem. I nie wiem po co mowisz WASZYCH -czy ja mam takie foty w swoim profilu i na dzieńdobry to pokazuje ????
nie czepiam się tylko tłumaczę skutek przyczyny
skoro nie mam racji to czemu jest jak jest ????